Contact details

SIA "Kāzu Aģentūra" Bieķensalas iela 32, LV-1004, Rīga, Latvija. Phone: +371 27531155, Email:milestiba@milestiba.lv

Thursday 20 December 2012

Anda un Jānis


Fotogrāfs: Kaspars Filips Dobrovoļskis
Pat nezinām kā lai sāk...
Mūsu laimīgā diena bija augustā, taču emocijas un atmiņas ir tikpat satraucošas kā tajā dienā. Bet par visu no sākuma... 
To, ka vēlamies kāzu rīkotāju zinājām jau sākumā, jo daudz ceļojam, tāpēc apzinājāmies, ka vajadzīgs cilvēks, kas uzklausītu mūsu vēlmes un ātri spētu tās izprast un realizēt. Pēc reklāmas atradām kāzu aģentūru, kas solījās palīdzēt. Diemžēl (mūsuprāt, salīdzinoši īsu brīdi pirms kāzām) sapratām, ka īsti nespējam sadarboties ar šo aģentūru, tieši mūsu dažādo raksturu dēļ. Tad nu pēdējā brīdī pēc atsauksmēm atradām Daci. Mazliet nobijušies un satraukušies aizgājām... taču, smaidīgi un atviegloti iznācām. Dace ļoti īsā brīdī saprata mūsu vēlmes, gaumi un situāciju. Viņas lielās pieredzes un zināšanu dēļ, guvām daudz atbilžu un ieteikumu uz mums neizprotamo. Sadarbības laikā, bija sajūta, ka Dace un viņas komanda, visu šo vasaru velta tikai mūsu kāzām! Un kas gan jaunajam pārim var būt vēl svarīgāks! Visas mūsu tikšanās notika ar lielu smaidu, ar optimismu un harmonisku gaisotni, respektīvi – Dace neļāva satraukties par neko. Un pat kāzu dienā mēs varējām domāt tikai par sevi. 
Kāzas pilī. Fotogrāfs: Kaspars Filips Dobrovoļskis
Viss bija tik patiesi un skaisti – kāzu vadītājs, aģentūras cilvēki un pati Dace. Arī mūsu viesi izbaudīja patīkamu gaisotni pateicoties šiem cilvēkiem. Nav neviena teikuma ko mēs varētu iesākt ar „bet”...un tas ir kas īpašs, tas ir retums. Sirsnīgs paldies jums visiem! Paldies, ka padarījāt mūsu dienu vēl īpašāku!
Pateicoties jums, nevaram par šo dienu runāt nesmaidot :)

Jānis&Anda