Contact details

SIA "Kāzu Aģentūra" Bieķensalas iela 32, LV-1004, Rīga, Latvija. Phone: +371 27531155, Email:milestiba@milestiba.lv

Wednesday 25 July 2012

Raksti žurnālā "Precos!"

 Žurnāls "Precos" ar katru reizi kļūst ar vien interesantāks. Nevienu ārzemju kāzu žurnālu neesmu tik informācijas bagātu redzējusi - parasti ir tikai skaistas fotogrāfijas, kur smelties idejas.

Man interesants piedzīvojums bija saistībā ar rakstu "Vīns jūsu kāzu galdam", jo tiku aicināta uz "aklo degustāciju". Kolosāla ideja sarīkot pirms kāzu aklo degustāciju kopā ar vedējiem. Iztēloties brīžus, kuros dzirkstošais vīns tiks baudīts kāzās un izvēlēties piemērotāko. Kāzās visbiežāk vīnu vai dzirkstošo vīnu lieto:
  • Pēc laulību ceremonijas;
  • Pie viesu sagaidīšanas;
  • Pie jaunā pāra sagaidīšanas;
  • Vakariņu laikā;
  • Pie tortes pēc mičošanas (šeit gan parasti salietais dzirkstošais vīns paliek nepaņemts, jo viesi vēlas tēju vai kafiju). 
Otrs interesants brīdis saistībā ar šo žurnāla izdevumu bija nestandarta situācijas kāzās un kā es tādās rīkotos. Kāzās regulāri ir "pārsteigumi" un nākas tos risināt - reizēm pat šķiet, ka nesaproti, kur tie var rasties un cik krāsaini tie ir. Tādos brīžos noder tas, ka pāris ir iepazīts un var pieņemt lēmumus pāra vietā.
Novēlu kāzas bez nevienas "kāzu likstas"!


Žurnālā ir arī daudz citu interesantu rakstu. Mans favorīta raksts ir numura intervija ar modes mākslinieci Katju Šeruhinu.