Contact details

SIA "Kāzu Aģentūra" Bieķensalas iela 32, LV-1004, Rīga, Latvija. Phone: +371 27531155, Email:milestiba@milestiba.lv

Wednesday 25 June 2014

Madara un Jānis

Patiesa vēstule no Madaras un Jāņa:

 
Madara un Jānis pieder pie tiem laimīgajiem cilvēkiem, kas ir iepazinušies internetā. Mēneša gara sarakste internetā noveda līdz pirmajam randiņam 2008. gada 25. janvārī. Un tā pēc četru gadu draudzības Jānis 2012. gada Valentīndienā iepriecināja Madaru ar saderināšanās gredzenu. Tā vienkārši un mīļi, un ar sarkanu rožu pušķi komplektā. Kāzu datums tika noteikts 2013. gada 10. augusts. 
Ceremonijas un svinību vieta nāca komplektā. Mežotnes pils parks ir skaists un kā domāts kāzu ceremonijai laukā, un Mežotnes pils Zaļā zāle radīta svinīgai un pacilājošai kāzu dienas svinēšanai. Svarīgs aspekts svinību vietai bija iespēja izguldīt 50 viesus un lai kāzu mielasts būtu gards, un  modernāks par šķovētiem kāpostiem un karbonādēm. 
 Ja vīrietis norāda, ka nevēlas piedalīties kāzu rīkošanā, tas nenozīmē, ka viņam par konkrēto jautājumu nav viedoklis. Kāzu noskaņu krāsu – violeto, izvēlējās Jānis no Madaras piedāvātiem vairākiem variantiem. Konkrēta tēma kāzām nebija noteikta, bija tikai vēlēšanās, lai tās būtu romantiskas un ģimeniskas. 

Atzīstos, ka šajā fotogrāfijām vairāk par ziediem, mani uzrunā tas kā Jānis ir apskāvis Madaru!

Jā, Jā, Jā! Tas ir īpaši, arī fotogrāfe šo sajūtu ir noķērusi!

Lūk, tas ir patiess draudzenes prieks laulību ceremonijā!

Madara un Jānis, nedaudz mazāk nekā gadu pirms savām kāzām, satikās ar Kāzu Aģentūras vadītāju Daci Miezīti, kas palīdzēja pārim kāzu rīkošanā. Kāzu aģentūras rūķīši bija tie, kas kāzu dienu uzbūra romantisku un neaizmirstamu. Pateicoties aģentūrai, viss pirms kāzu periods bija bez satraukumiem un stresa. Visi ar Kāzu aģentūras palīdzību izvēlētie pakalpojumu sniedzēji bija augstā līmenī. Īpaši jāpiemin pārsteidzošās ziedu dekorācijas, kuras radīja florists Valters Ozoliņš. Gan jauno pāri, gan viesus apbūra Valtera Ozoliņa ziedu kompozīcijas. Pārim svarīgākais kāzu organizēšanā bija, lai saglabātos neaizmirstamas atmiņas par kāzu dienu. Tādējādi svarīga bija fotogrāfa izvēle. Lūkojoties Džeinas Saulītes un Justīnes Jukumsones—Jukumnieces fotografētajās bildēs, atmiņas par kāzu dienu ir tik skaistas un reāli sajūtamas.  
Parks, kurā mēs iemīlējāmies meklējot fotosesijas vietu Jānim un Madarai!

Mums mazliet lija :)

Arī vedēji nebaidās no lietus. Ka tik mīlestība spīd!

Paskatāmies uz viesmīli un saprotam, ka lietus tiešām līst :)
Madaras un Jāņa kāzas bija īpašas ar to, ka tajās piedalījās jaunā pāra mīluļi – divi mazi suņuki. Kāzu aģentūra parūpējās, lai arī Tipītis un Leo justos īpaši savu saimnieku kāzu dienā. Atceroties kāzas pārņem mīlestība un laime, jo tajā dienā valdīja tikai tā. Neskatoties uz to, ka pēc Madaras un Jāņa laulību ceremonijas sāka līt lietus, kas nemaz netraucēja un neko neizbojāja. Visam ir sava romantika un vajag uz visu raudzīties ar optimismu. 
Madara un Jānis