Contact details

SIA "Kāzu Aģentūra" Bieķensalas iela 32, LV-1004, Rīga, Latvija. Phone: +371 27531155, Email:milestiba@milestiba.lv

Monday 3 February 2014

Raksti žurnālos: Cosmopolitan, Shape un Precos.lv

Tā nu sagadījies, ka vienā laikā ir trīs žurnāli, kur ir nelielas intervijas.

Žurnāls "Cosmopolitan"  rubrikā "Vēlies tādu darbu kā viņai?"pārsteidza ar pārdomātajiem jautājumiem un dziļo interesi par profesiju: tipiska darba diena, darba plusi, darba mīnusi, kvalifikācija, atalgojums un vajadzīgās rakstura iezīmes.
 Bija interesanti apdomāt un redzēt faktus par lielo darba apjomu, kuru veicu ikdienā. Pašai beigās bija jādomā, vai vēlos tādu darbu kā VIŅAI? :)
Daudz grūtāk ir atbildēt uz privātiem jautājumiem, kā tas bija žurnālam "Shape", taču tā kā raksta mērķis mani pozitīvi pārsteidza, tad piekritu šai intervijai.
 
"Precos.lv" kā jau kāzu žurnālā vienmēr ieraugu vairākas sev atpazīstamas publikācijas.
Pavisam īsi atbildu uz lasītāju jautājumu 133. lpp un priecājos par mūsu pāra Evitas un Māra skaisto fotogrāfiju 13lpp, rakstā par modes namu "Ingrīda".
Toties mūsu pāris Iveta un Jānis sadaļā "BUDŽETS" ir izstāstījuši kā noorganizējām skaistas kāzas par vidēju budžetu.
 
Māksla ir nevis ekomiski noorganizēt kāzas, bet noorganizēt ekonomiskas kāzas, tā, lai rezultāts būtu uz 100% maksimālais, ko var konkrētajā budžetā izdarīt. Pieredze, zināšanas, pašu ieguldītais darbs un sadarbības partneru dotās atlaides ļāva to realizēt!
 
Šīs kāzas bija neparastas ar to, ka kāzu kanceleju līgava izstrādāja pati, mēs tikai iedevām sarakstiņus kas kāzām nepieciešams. Jāatzīst, ka tas bija tik skaits un rūpīgi nostrādāts, ka jau vasaras beigās atsaucāmies uz Ivetas piedāvājumu palīdzēt arī  ar citu klientu kāzu noformējuma detaļu izgatavošanu!