Contact details

SIA "Kāzu Aģentūra" Bieķensalas iela 32, LV-1004, Rīga, Latvija. Phone: +371 27531155, Email:milestiba@milestiba.lv

Tuesday 18 February 2014

LNT piedāvā jaunu raidījumu Zem plīvura par gatavošanos kāzām

Mirklis pirms ceremonijas sākuma.
LNT būs jauns raidījums par gatavošanos kāzām.
Abiem pāriem, kas piedalās raidījumā Zem plīvura, ir ierobežots budžets, tāpēc jaunajiem pāriem ir rūpīgi jāpārdomā, uz ko ietaupīt līdzekļus, bet uz ko nežēlot. Lai arī vairākumam Latvijas jauno pāru liekas, ka aģentūra prasīs daudz naudas par kāzu organizēšanu, raidījums apliecinās pretējo – ar nelielu budžetu var sarīkot skaistus svētkus. Piemēram, Anastāsija un Deniss izvēlas racionāli izmantot līdzekļus un daļu organizēšanas uztic Kāzu aģentūrai.

Pirms ceremonijas vedu atsaucīgo dzimtsarakstu nodaļas pārstāvi uz dokumentu parakstīšanu. Ceremoniju vadīs kāds cits, kāpēc? Skaties raidījumā "Zem Plīvura".
 Aģentūras vadītāja Dace Miezīte par veiksmīgu kāzu rīkošanu pauž: „Pats svarīgākais ir noteikt savas prioritātes, salikt uz papīra, kas man ir vissvarīgākais manai kāzu dienai.” D.Miezīte sniegs daudz noderīgu padomu par kāzu plānošanu, sākot ar lietām līdz noslēpumiem, kas ar nelielu budžetu kāzas var padarīt skaistas un gaumīgas. Viņa dalīsies savos iespaidos par kāzu kleitām, nudien neglaimos dārgos salonos nopērkamās kāzu kleitas, kā arī atklās, kāpēc viņa kāzās jūtas kā Dženifera Lopesa.
Vairāk par raisījumu vari lasīt apollo.lv un lnt.lv.


Pēdējais ieraksts ticis veikts, kāzu organizēšanas process ir noslēdzies. Dace var padauzīties kopā ar raidījuma veidotājiem Aināru un Nadeždu Kraukļiem. Trīs kāršais selfijs :)
Godīgumam jāsaka, ka šoreiz ne tikai es biju kā atbalsts līgavai, bet arī Nadežda, jo filmējot visu kāzu organizēšanas procesu bija vienmēr blakus Anastasijai.

P.S. Man jau nu ļoti gribētos padalīties ar skaistajām kāzu fotogrāfijām, tomēr to pēc raidījuma rādīšanas TV :).