Contact details

SIA "Kāzu Aģentūra" Bieķensalas iela 32, LV-1004, Rīga, Latvija. Phone: +371 27531155, Email:milestiba@milestiba.lv

Tuesday 23 April 2013

Dāvana "Kāzu Aģentūrai" 10. gadu jubilejā


Mīļi aicināti apskatīt dāvanu "Kāzu Aģentūrai" 10. gadu jubilejā- milestiba.lv

Tā kā dāvanas tapšanas process bija garš un interesants, tad padalos ar to savā blogā.

Pirms 10.gadiem 2003.gadā „Kāzu Aģentūras” mājaslapas adrese bija „kazuagentura.lv”, un kam vien nebija slinkums mani apcēla par kazu (dzīvnieku) aģentūru. Tā kā aģentūras pirmsākumos viss tika darīts pašu spēkiem, tad dizainu veidojām kopā ar tehnisko cilvēku, un tas bija rozā ar spīgulīšiem. Pasmaidam!

2005.gada sākumā personiskās dzīves laimīgie notikumi strauji mainīja manu skatījumu uz „Kāzu Aģentūras” darbu kopumā, kā rezultātā arī tās vizuālo un saturisko pasniegšanu mājas lapā. Dizainu izstrādāja dizaina aģentūra „Danini”, un man sāka pienākt zvani ar jautājumu, kas ir izstrādājis mājas lapas dizainu un vai varu padalīties ar kontaktiem.

Jau ilgāku laiku ir bijusi sajūta, ka mājas lapa vairs nedzīvo kopā ar uzņēmumu. Blogs nedaudz kompensēja šo tukšuma sajūtu, tomēr...
Tāpēc kopā ar dizaina aģentūru „Danini” strādājām pie mājas lapas, kuru varat redzēt kopš 2013.gada aprīļa.

Jāatzīst, ka sākotnēji šis uzdevums šķita vieglāks, kā arī pats rezultāts- viegls un gaisīgs. Tomēr visam pamatā ir liels darbs, sākot ar manu maģistra darbu: Application of new media in marketing strategy for Ltd. “Wedding Agency”. Laura no „Danini”, redzot manu pieeju un analīzi, pat ir paņēmusi izlasīt manu maģistra darbu. Pasmaidam!

Paldies Laurai un Ērikam Danilāniem, Romānam Alimovam, Sandrai Ādamsonei, Mārai Daukševičai, Mairai Krūpiņai, Kristīnei Miščukai, Olgai Saveļjevai, Jeļenai, Evai, fotogrāfiem, dekoratoriem un visiem pārējiem sadarbības partneriem un kolēģiem un VISIEM PĀRIEM KURI MUMS IR DEVUŠI IESPĒJU ORGANIZĒT VIŅU KĀZAS!