Contact details

SIA "Kāzu Aģentūra" Bieķensalas iela 32, LV-1004, Rīga, Latvija. Phone: +371 27531155, Email:milestiba@milestiba.lv

Thursday 27 September 2012

Guna un Igors


Mūsu skaistā kāzu diena bija 18.08.12. Paldies Kāzu Aģentūrai ar Daci priekšgalā un visai komandai par lieliski noformētu kāzu ceremoniju. Tā ir brīnišķīga sajūta, kad sapņi īstenojas. Kopš bērnu dienām biju iedomājusies kā izskatīsies mana Baltā diena. Paldies manam vīram un Dacei ar komandu, ka niecīgākie sapnīši tika īstenoti.
Uzmanība tika pievērsta nelielām detaļām, kuras paspilgtina kopējo noskaņu.
Taurenīši uz arkas.
Ziedi vecākiem
Dace uzklausīja mūsu vēlmes un viss tika īstenots tieši tā, kā mēs bijām iedomājušies. Ja mums piedāvātu vēlreiz svinēt kāzas, tad mēs neko nemainītu, jo viss bija ideāli. Mēs paši un mūsu viesi bija patīkami pārsteigti un apmierināti ar visu. 
Laulību ceremonija notika Rīgā ar iespēju pēc vajadzības organizēt to telpās.
Mācītājs Kaspars prata aizskart sirds stīgu un atrada īstos vārdus, ko pielietot mūsu ceremonijas laikā.
Saksofonists izprata mūsu noskaņu un viņa izpildītie skaņdarbi piedeva īpašu gaisotni visai kāzu ceremonijai.
Floriste piestrādāja pie mūsu vēlmēm un ziedu noformējums bija brīnišķīgs. Meitenes- asistentes, kas sekoja kāzu ceremonijas norisei, bija ļoti atsaucīgas un pozitīvas.
Pirms laulību ceremonijas.
Mēs noteikti ieteiktu visiem pāriem, kas vēlas padarīt savu dienu īpašāku un pavadīt dienu tieši tā, kā vēlas pāris- noteikti griezties Kāzu Aģentūra, jo Dace noteikti spēs palīdzēt un realizēt Jūsu ieceres! Kāzu Aģentūra Jūs uzklausīs un spēs noorganizēt Jūsu kāzu dienu no A līdz Z, ja vien Jums tas būs nepieciešams. Lai visiem pāriem skaista un neaizmirstama kāzu diena!
Ar sirsnīgiem sveicieniem- Guna un Igors